Jumppa- vai punttiPirkko?

Moro vaan kaikille!

Mitäs sulle kuuluu arvon lukijani? Onko kesä sujunut kivasti? Oletko urheillut vai nauttinut kauniista Suomen suvesta vai sekä että. Mun ensimmäinen lomaviikko on mennyt hurjan nopeasti. On tullut siivottua, kyläiltyä, käytyä särkänniemessä ja ennen kaikkea vaan oltu ja lomailtu. Treeni kulkee hyvin, eikä mitään kummempaa vaivaakaan ole ollut. Tässä iän karttuessa olen tullut monessa asiassa viisaammaksi. Kehon ja mielen kuuntelu ovat tärkeitä ja viisaita oppeja, joita olen alkanut kunnioittamaan ja opettelemaan. Olen lähes koko kevään ja kesän treenannut tunteella. Mulla ei ole treenipäiviä, ei ruokavaliota, ei mitään sellaista, joka stressaisi tai saisi aikaan ”pakko” ajattelun. Teen sitä mikä tuntuu hyvälle. Tälle viikolle tulee 3 voimatreeniä, 1 spinnitunti ja muutamia kävelylenkkejä. Paljon liikuntaa, mutta ne tuntuvat hyvälle eikä stressaa mua yhtään.

Vaikka treenaan ”kun siltä tuntuu” tulokset kasvavat ja voimanoston yhteistulos on noussut lyhyessä ajassa 15kg. Olen tyytyväinen, mieli on seesteinen ja saan nukuttua.

Mua huvittaa kovasti miten oma ajattelumaailma on muuttunut voimailun astuttua kuvaan. Ennen mietin tarkkaan mitä pistän salille päälleni ja mulla olikin useat Better Bodies pöksyt sekä jumppatoppia vaikka joka viikon päivälle omansa. Nykyään valitsen vaatteet mm. sen mukaan mikä treeni on edessä. Maastavetoon valitsen ehdottomasti pitkälahkeiset housut ja joustavan puseron. Alla olevassa kuvassa mieheni vanhat Adidakset ja äitiysajoilta oleva t-paita, molemmat aivan Magnesiumin peitossa. Vai onko treenaamisen yksi osa kivat vaatteet? Toisinaan löydän itseni hypistelemässä kivoja jumppapöksyjä kunnes muistan ettei rahaa kannata haaskata, rikki ne kuitenkin heti menisivät.

Jumppapirkko                  VS              PunttiPirkko

Tänään oli hyvä treeni.

Nyt on lähes joka viikko saanut lisätä maastanostoon lisää rautaa. Tänään nousi 125kg. Me soooo happy:)

Treenin jälkeen maistuu hiilarit. Mun lemppari ateria on ehdottomasti kaurapuuro raejuustolla ja mustikoilla.

Ollaan vahvoja :)

2 vastausta artikkeliin ”Jumppa- vai punttiPirkko?”

  • Hei, kiitos blogistasi :) yksi kysymys, jota naiselta ei saisi kysyä. Paljonko painat? Lähinnä kysyn kun aivan kohtuullisia rautoja liikuttelet naiseksi, tsemppiä kisavalmistautumiseen ja treeni-iloa!!

    • Moikka. Kiitos kohteliaisuudesta. Kyllähän nuo painot näin alkuun on ihan jees, mutta lasten kengissä ollaan vielä pitkä aika :). Sen enempiä totuutta kaunistelematta, painan noin 90kg. Paino on kohonnut hyvin tasaista tahtia unettomuuden myötä, seli seli. Nämä ensimmäiset kisat olen suunnitellut meneväni sen enempää painoluokkaa tuijottelematta, mutta ensi vuonna olisi tarkoitus päästä alle 84kg sarjaan.

Kommentointi on suljettu.