Kuulumisia, magneetteja ja vesisuonia

Hei Terve vaan kaikille tontuille!

Pitää heti tähän kärkeen ylistää hoitavan (ex) lääkärini loistavaa suhtautumista urheiluun ja oman kunnon ja hyvinvoinnin ylläpitoon. Kävin hänen vastaanotollaan jokunen viikko sitten kun unettomuus meni taas aivan mahdottomaksi. Juttelin erilaisista epätoivoisista yrityksistäni päästä NukkuMatin suosioon. Lääkäri kuunteli ja lopulta kysyi, että mitä harrastan. Vastasin ylpeästi, että Voimanostoa. Lääkäri katsoi tietokoneen ruutua, kohotti ryhtiään ja nosti hajureijät kohti loisteputkilamppuja ja kysyi ”Missä sinun lapsesi ovat kun sinä olet salilla”. Katsoin lääkäriä suu auki ja se suunnaton ylpeys jota olin vielä minuutti sitten kokenut, valui pettymyksen myötä lattialle ja nieleskellen vastasin, että ”Mun lapsilla on isäkin”. Tämä yliopiston käynyt virkaa tekevä lääkärivalan vannonut tohtori kyseenalaisti mun harrastuksen ja lasten kasvatuksen. Mä käytän itseeni noin 8 tuntia viikossa, yritän pitää itsestäni huolta, ylläpitää tai jopa pidentää työuraani ja ennen kaikkea selviytyä arjen haasteista äitinä, vaimona, työntekijänä, siivoojana, kokkina ja monen moisista muissa tehtävistä ja uskallan käyttää viikon 168 tunnista 8 tuntia itseeni. Täytyy myöntää, että vitun itsekästä. Olisi pitänyt tälle kaikkitietävälle lekurille ehdottaa lastensuojeluilmoituksen tekoa.

Mulla alkoi kesäloma. Lomamoodiin on ollut hirmu helppo päästä. Päätin jo viime viikon torstaina, ettei tän daamin yöt ala seuraavaan kuukauteen kahdeksalta illalla. Kaikki minut tuntevat tietävät, että mulle ei kannata soitella enää 19 jälkeen illalla ellei halua puhua vastaajalle. Unettomuudesta johtuva väsymys on tehnyt mun illoista jopa sairaanloisen rutinoituneet. Nyt olen jaksanut valvoa jopa 23 asti ja unet ovat maistuneet aamu 8-9 asti. Olen tässä vuosien saatossa kokeillut unettomuuteen jos jonkinmoista. Viimeisimpänä kuvaan on astunut vesisuonet ja magneettikentät. Ystäväni ehdotti mahdollista vesisuonta makuuhuoneeni alla. Vesisuonten tiedetään aiheuttaman kaikenlaisia vaivoja kivuista ja kolotuksista unettomuuteen ja rauhattomuuteen. Vanha kansa tarkasti aina ennen talon rakentamista mahdollisten vesisuonten sijainnin varvun avulla. Näitä varvun kanssa kulkevia taikakädet omaavia poppamiehiä (ja naisia) on yhä edelleen ja voi olla, että taito kulkee isältä pojalle?! Jos omistat kultaisen sormuksen muttet taikavarpua ja olet avoin tieteen ulkopuoliseen informaatioon niin voit vallan mainiosti tarkastaa vesisuonet itsekin. Pujota kultainen sormus ohueen lankaan tai kaulaketjuun. Istu alas ja ota kädelle tukeva asento, anna sormuksen roikkua vapaasti muutaman kymmenen sentin päässä lattiasta.

Annika ja sormus

Mikäli sormus alkaa pyöriä, on vesisuoni alla. Meillä sormus pyöri meidän vanhassa makuuhuoneessa ja ulkona aidan vieressä, joka on aina märkä. Testin teki minun lisäkseni kolme muuta ihmistä ja meillä kaikilla sormus käyttäytyi samalla tavalla, jopa skeptisen aviomieheni käsissä sormus teki hallitsemattomia rodeoliikkeitä. Totta tai tarua niin siirsin makuuhuoneen talon toiseen päähän. Siirron jälkeen nukuin viikon kuin pieni porsas (tai iso äiti sika), jonka jälkeen oli pari unetonta yötä.

Ajattelin siirtyä astetta rajumpiin toimenpiteisiin ja hankin itselleni magneettipatjan, tyynyn ja peiton. Näin ollen vuoteeni on oma pieni magneettipesäni. Sanotaan, että magneetit auttavat mitä ihmeellisempiin vaivoihin, jopa unettomuuteen. Ensimmäinen yö magneettikolossani sai aikaan seuraavalle päivälle vuosisadan jysärin. Pää oli aivan sairaan kipeä ja olo oli sumuinen ja järki, joka muutenkin käy kovin hitaalla, tuntui hävinneen kokonaan. Seuraavan magneetti yön jälkeen olo oli jo paljon parempi. Viimeiset pari viikkoa olen siis nukkunut suht hyvin. En tiedä sitten johtuuko se: a) makuuhuoneen siirtämisestä b) magneeteista c) yksin nukkumisesta vai jostain ihan muusta, mutta tätä olotilaa en vaihtaisi mistään hinnasta.

Treenit kulkee suunnitelmien mukaan. Tämän päiväinen treeni:

– Penkki 5x 60kg, 5x 56kg, 3x5x 70kg

– Ranskalainen punnerrus tangolla otsalta 3x8x 32kg

– Lattia penkki (ojentajille) 3x8x 67kg

– Työntö 3x6x 47,5kg

– Vipunostot eteen, rumia, 3x8x 22,5kg

Olin aivan fiiliksissä eilisen maastanoston tuloksestani 2x 120kg. Vähänhän tuo on, mutta mulle iso juttu :)

Hyviä reenejä kaikille hippiäisille